среда, 15 января 2014 г.

Крок 2


На цьому уроці ми виконували повузлову обробку брюк на початковій секції виготовлення. Застосовували різні види швів, методи обробки  деталей, зрізів, із застосуванням різних видів та класів виробничого швейного обладнання, аналізували якість виконання робіт, відповідність вимогам економічності та нормативним показникам  часу на виконання робіт відповідно до тарифно-кваліфікаційного довідника. Результати заносили у журнал досліджень. Складали чернетку технологічної послідовності. Домашнє завдання:  проаналізувати та скласти перелік операцій монтажної секції.
         Шановні учні, викладачі, майстри в/н, працівники підприємства (швачки, майстри
, технологи), запропонуйте будь-ласка у коментарях скорочену технологічну  послідовність виготовлення жіночих класичних брюк, а також методи обробки не прорізних бокових кишень на передніх половинках?
       Дякую…

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий